Dva prípravky, s ktorými bude exteriér vášho domu vyzerať ako nový

Pre mnohých je ideálom bývania vlastný dom. Samozrejme aj s pekným pozemkom. Bývanie v dome má skutočne veľa výhod, ale zároveň si vyžaduje podstatne viac starostlivosti o svoj domov ako bývanie v byte. V dome totiž na vás nie je len starostlivosť o interiér, ale aj o exteriér domu a o pozemok. To okrem iného zahŕňa aj čistenie fasády a dlažby.

Vysokoúčinný čistič na fasádu a tiež strechu a dlažobné kocky

Našťastie s touto starostlivosťou pomáhajú rôzne prípravky, ktorých je v súčasnosti na trhu veľký výber. Čo sa týka fasády domu, patrí sem aj vysokoúčinný prípravok na čistenie fasády Tenzi APC OUT.

Tento prípravok dokáže navrátiť fasáde, ale aj streche vášho domu pôvodný vzhľad. A to aj v prípade silného znečistenia. Je špeciálne navrhnutý na čistenie dechtovej a ropnej kontaminácie, organických nečistôt, ale aj usadenín vznikajúcich vplyvom počasia. Dokáže rozpúšťať aj tuky, oleje a mastné škvrny.

Tenzi APC OUT pritom nemusíte používať hneď po znečistení. Poradí si totiž nielen s čerstvými, ale aj so starými škvrnami. A okrem fasád a striech ho je možné použiť aj na čistenie dlažobných kociek.

Silný čistič na zámkovú dlažbu

Keď už spomíname dlažbu, ak hľadáte silný čistič zámkovej dlažby, môžete siahnuť po koncentráte Tenzi Čistenie zámkovej dlažby 1. Na aké znečistenia je tento dvojzložkový koncentrát najvhodnejší?

Jeho „špecializáciou“ sú nečistoty na ropnej báze. Môže tak ísť o uniknuté pohonné hmoty z vášho automobilu, oleje, šmuhy od asfaltu a podobné nečistoty, na ktoré by bežný čistič nefungoval. Okrem čistenia dlažbu aj odmasťuje. Ide o vysokopenivý prípravok, ktorý je najefektívnejší pri použití s vysokotlakovým čističom. Vaša zámková dlažba bude potom ako nová.

 

Zdroj obrázka:
Autor: kai keisuke / Shutterstock.com